foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Könyvtár

Nyitvatartási idő:

Hétfő, Szerda:         08:00–12:00

Kedd, Csütörtök:    12:00–16:00

Péntek:                    11:00–15:00

Magyar Falu Program

Tisztelt Lakosság!

 

Tiszakanyár Község Önkormányzata a Magyar Falu program keretében pályázatot nyújt be a felelős állattartás elősegítése céljából az erre irányadó pályázati kiírásnak megfelelően.

Önkormányzatunk a program keretében a felelős állattartást elősegítő:

  • ivartalanítási programra,
  • az állatok veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltással történő beoltására (veszettség elleni védőoltás),
  • transponderrel történő megjelölésére (egyedi chip) nyújtja be pályázatát.

Önkormányzatunk a program megvalósítása keretében segítséget kíván nyújtani a településen lakó felelősséggel rendelkező állattartóknak a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására.

Önkormányzatunk munkatársai a következő napokban igényfelmérő ívvel személyesen keresik fel Önöket. Kérem, amennyiben előző információk alapján részt kívánnak venni a programban, akkor munkatársainknak a szükséges információkat rendelkezésre bocsátani szíveskedjenek.

Amennyiben nem találják Önöket otthon úgy tájékoztatót tesznek postaládáikba,  amely tájékoztatón szereplő elérhetőségeken kérem, igényüket jelezni szíveskedjenek.

A program minél szélesebb körben történő népszerűsítése és az abban való minél magasabb részvételi arány érdekében segítő közreműködésüket előre megköszönjük.

 

Tiszakanyár, 2021. július 5.

 

                                                                                                            Önkormányzat     

Legfrissebb híreink