foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Facebook

> > >

Látogatottságmérő

Ma 60

Tegnap 49

A héten 60

A hónapban 852

Összes 67017

Currently are 8 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

 A projekt fizikai befejezésének határideje: 2017.12.31.

Tiszakanyár Község Önkormányzata

4493 Tiszakanyár, Dombrádi u. 37. 

 Sajtóközlemény

 

A háziorvosi rendelő és A védőnói szolgálat Épületének korszerűsítése Tiszakanyár Községben aTOP-4.1.1-15-SB1-2016-00019 azonosító számú projekt keretében

 

Tiszakanyár Község sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a háziorvosi rendelő épületének korszerűsítésére, eszközparkjának modernizálására.  A projekt célkitűzéseinek megvalósítására az önkormányzat 60,00 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

Tiszakanyár Község Önkormányzata mindig is elsődleges figyelmet kívánt fordítani a település egészségügyi alapellátásának minden igényt kielégítő biztosítására. Ennek jegyében sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív program TOP-4.1.1-15 jogcímű forrására, melynek eredményeképpen 60,00 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatott projekt keretében a település központjában található háziorvosi rendelőnek és a védőnői ellátásnak helyt adó épület teljes körű korszerűsítése, bővítése, illetve projektarányos akadálymentesítése valósult meg. Ennek keretében megvalósult az épület tetőszerkezetének cseréje, a nyílászáróinak korszerűsítése, a teljes épület homlokzatának hőszigetelése, továbbá fűtési rendszerének és a villamosenergetikai hálózatának a teljes körű felújítása. A projektarányos akadálymentesítés során új mozgáskorlátozott rámpa, és akadálymentes parkoló került kialakításra. 

A beruházás fizikai befejezésének időpontja 2017. november 6-án volt, ekkor valósult meg a hiánymentes műszaki-átadás-átvétel, illetve ezen időpontig megvalósult valamennyi támogatott kiegészítő tevékenység is.

A projekt eredményeképpen nem csak a településen élők egészségügyi ellátásának színvonala javult, hanem Tiszakanyár Község településképére is pozitív hatást gyakorol a megvalósult korszerűsítés.